Onze nieuwe voorstelling!!!

*UPDATE*

ER ZIJN NOG ENKELE KAARTEN VOOR DE VOORSTELLING OP DONDERDAG 15 NOVEMBER!!! 

 

13, 16, 17 en 18 NOVEMBER ZIJN UITVERKOCHT!

 

In deze spiksplinternieuwe musical maken we kennis met de bewoners van vrouwengevangenis De Sluis. Dit huis van bewaring wordt bevolkt door vele kleurrijke types: van de opvliegerige Bertha tot de lieve oude Elisabeth, van de verslaafde Maria tot de altijd zieke Willy. Ook onder het personeel vinden we de meest uiteenlopende karakters, elk met een eigen verhaal. Dit alles onder de bezielende leiding van de bikkelharde vrouwelijke directeur Baay.

Het leven van de Sluis-bewoners wordt op z’n kop gezet door de komst van Petra, een undercover-journalist van het plaatselijke Nieuwsblad. Zij is getipt door een klokkenluider uit de gevangenis. In het bijzonder over de wantoestanden daar.

“LEVENSLANG” is een aanstekelijke musical met vrolijke, donkere en soms aangrijpende kanten.

Locatie:
We spelen de voorstellingen op een andere locatie dan voorgaande jaren. We hebben een hele mooie ambiance gevonden in de Felison Cruise Terminal, welke verrassend tot volledig theater wordt omgebouwd. Er is ruime parkeergelegenheid.

Speeldata en tijden:
(13 uitverkocht), 15, (16 uitverkocht), (17 uitverkocht) november 2018 20:00 uur (Matinee op zondag 18 november 2018 14:00 uur uitverkocht)

Adres:
Cruiseboulevard 10, 1976 EB IJmuiden (Navigatie Volendamkade 1)

Kaarten:
Toegangskaarten á € 15,00 zijn verkrijgbaar:

Website: www.musicalgroepboms.nl

Telefonisch: 06-13033080

E-mail: info@musicalgroepboms.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *